Autotallit - koko Suomi

Tyylikkäät ja kestävät autotallit pihamaallesi

Moduleg valmistaa asennusvalmiit, edulliset ja tyylikkäät autotallit, joissa ajoneuvosi pysyy kuivana ja turvassa ympäri vuoden. Sinun ei tarvitse enää kuluttaa aikaa lumenharjaukseen, jäätyneiden ovien avaukseen tai syksynlehtien peittämien ikkunoiden puhdistamiseen.

Sääsuojan lisäksi talli antaa autollesi erinomaisen suojan ilkivaltaa ja murtoja vastaan. Autotalli pitää myös pihamaasi järjestyksessä, sillä talli sopii hyvin puu- ja työkaluvarastoksi, venevajaksi tai pyöräsuojaksi.

Autotallimme on helppo pystyttää ja räätälöidä tarpeisiisi sopivaksi

Autotalli-pakettiimme kuuluu perustuksia lukuun ottamatta kaikki tarpeellinen, mitä asennukseen tarvitset. Kevytrakenteinen talli nousee pystyyn helposti ja nopeasti. Perustaksi käy painekyllästetty puu, harkot tai maanvarainen betonilaatta. Harjakattoisen tallin katto ja seinät ovat valmiiksi pinnoitettua, profiloitua teräslevyä. Reilun kokoinen räystäs antaa kauniin ulko-näön ja suojaa seiniä sateelta.

Autotalli on helposti räätälöitävissä toiveidesi mukaan. Voimme toimittaa esimerkiksi seinäpellin sijasta maalamattoman puupanelin, ikkunoiden ja ovien kokoja voidaan muuttaa, samoin väritystä. Talleistamme löytyy jokaiselle sopiva vaihtoehto.

Valmistamme lisäksi rivitalleja esimerkiksi taloyhtiölle. Rivitallin yhden autopaikan vakiomitat ovat 2,75 m x 5,5 m. Kysy myös pystytysapua tarpeesi mukaan!

Pyydä tarjous!