Näppärät ja turvalliset Maxibox-postilaatikot – toimitamme Raumalta koko Suomeen

Uniikit Maxibox-postilaatikot

Maxibox-postilaatikko on ainutlaatuinen, ylätilasta sekä alemmasta varastointitilasta koostuva postilaatikko. Laatikkoon on helppo tiputtaa päivän posti, joka pysyy turvallisesti tallessa myös silloin, kun olet poissa pidemmänkin aikaa. 

 

Suomalaisen Työn Liitto on myöntänyt Maxibox-postilaatikoille avainlippumerkin.

 

Toimitamme postilaatikoita verstaaltamme kaikkialle Suomeen.

Maksimaalisesti tilaa ja kestävyyttä

Kun avaa välipohjan, Maxibox pystyy vastaanottamaan paketteja ja jos olet pitkällä matkalla niin laatikko varastoi postisi pidemmäksikin aikaa. Ja laadukkaan lukituksen avulla se on turvallista.

 

Suuren kokonsa ja uniikin muotonsa vuoksi Maxiboxit ovat vallitsevia ja kauniita näkyjä tien ja katujen varsissa ympäri Suomea. Ne kestävät myös suurimmatkin lumikuormat sekä ovat vesitiiviitä eivätkä luukut avaudu tuulessa vankan rakenteensa ja lukituksen ansiosta.

Tuotevalikoimamme

Lataa hinnasto

1. Täytä
tilauslomake

Täyttämällä alla olevan tilauslomakkeen, saamme kaikki tarvittavat tiedot tilauksen lähettämiseen. Hinnaston voit ladata pdf-tiedostona tuotevalikoiman alapuolelta sekä tuotesivulta.

2. Lähetämme tilausvahvistuksen

Saatuamme tilauslomakkeesi, rekisteröimme tilauksesi vuorokauden kuluessa. Saat antamaasi sähköpostiosoitteeseen tilausvahvistuksen, jossa on loppusumma toimituksineen. 

3. Lähetämme
tuotteen

Toimitamme tuotteen viiden arkipäivän sisällä tilauksesi rekisteröimisestä. Saat sähköpostiisi ilmoituksen kun tilauksesi on lähtenyt toimitukseen.

Täytä tilauslomake

Peltitöiden erikoisosaamista

Saat yritykseltämme monet muutkin laadukkaat peltituotteet. Teemme peltitöitä vuosikymmenien kokemuksella ja vahvalla ammattitaidolla. Valmistamme esimerkiksi ikkunapeltejä, räystäskouruja ja syöksyrännejä sekä piipunpeltejä. 

 

Käy tutustumassa muuhunkin tuotevalikoimaan ja ota yhteyttä! Räätälöimme mielellämme juuri sinun kohteeseesi sopivat pellit.

Peltityöt