Postilaatikot - Rauma ja muu Suomi

Näyttävät Maxibox-postilaatikot näppärään postin säilytykseen

Maxibox-postilaatikko on uniikki ylä- ja alaosasta koostuva postilaatikko. Laatikkoon on helppo tiputtaa päivänposti ja koko tilassa säilyy turvallisesti kaikki posti silloin, kun olet poissa pidemmän aikaa vaikkapa matkoilla.

Persoonallinen postilaatikko valmistetaan ruostumattomasta teräslevystä, ja laatikolla viimeistelet tonttisi ilmeen. Väritys voidaan tehdä mukaillen omaa kotitaloasi! Postilaatikko on siten myös erinomainen ja käytännöllinen lahja saajaansa ilahduttamaan. Toimitamme postilaatikoita ympäri Suomen.

Maxibox-postilaatikko eri väreissä ja kestävillä ominaisuuksilla

  • Kaksiosainen postilaatikko: sisällä oleva kääntyvä välipohja jakaa laatikon yla- ja alaosaan. Kun koko tila halutaan käyttöön, välipohja vapautetaan. Postilaatikon etupuolella on lukittava tyhjennysluukku.

  • Materiaalit: postilaatikot valmistetaan muovipinnoitetusta ruostumattomasta teräksestä, jolla on 10 vuoden takuu. Värivaihtoehdot ovat valkoinen, tummanharmaa, silver, punainen, ruskea, musta, vihreä ja erikoisväriyhdistelmät. 

  • Mitat: korkeus 100 cm, josta yläosa 50 cm ja alaosa 50 cm. Leveys 47 cm ja syvyys 30 cm.

  • Varusteet ja kiinnitys: Abloy-lukko, ruuvit ja aluslevyt kiinnitykseen, kiinnitysohjeet ja kaiverrettu nimikilpi. Postilaatikko kiinnitetään sisäpuolelta seinään, aitaan tai telineeseen.

  • Saatavilla myös Maxibox Eco: Maxibox Eco on vaihtoehto niille, jotka eivät tarvitse välipohjan tuomaa ylimääräistä varastointitilaa. Econ mitat ovat 70 cm x 47 cm x 30 cm ja postilaatikko on valmistettu samoista materiaalista kuin alkuperäinen Maxibox.

Ota yhteyttä ja kysy lisää