Peltityöt alan ammattilaiselta Raumalta

Moduleg Oy tekee uudis- ja korjausrakentamisessa tarvittavat peltityöt vuosikymmenten kokemuksella ja vahvalla ammattitaidolla Raumalla.

 

Saat meiltä monipuolisen valikoiman tuotteita valmiiden mallien perusteella tai antamiesi mittojen mukaan räätälöitynä. Tarvittaessa asennamme tuotteet myös paikoilleen.

Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Peltityöt piipunhatuista kynnyspelteihin

Valmistamme peltituotteita määrämittaisena verstaallamme Raumalla. Esimerkiksi viiden metrin kanttikoneellamme onnistuu pidempienkin listojen valmistus.

 

Teemme kaikki peltityöt laatua kunnioittaen. Tarvittaessa tulemme paikan päälle ottamaan tarkat mitat, jotta tuotteet saadaan vastaamaan parhaalla mahdollisella tavalla tarpeitasi.

 

Valmistamme määrämittaisena muun muassa:

  • Peltilistat

  • Hellahuuvat

  • Piipunpellit

  • Kattoläpivientien pellit

  • Räystäskourut

Onko sinulla jokin erikoisempi peltityö, jonka haluat toteuttaa? Ota yhteyttä, niin keskustellaan tarpeistasi!

Toimivat sadevesijärjestelmät

Rakennus tarvitsee toimivat ja oikein asennetut räystäskourut sekä syöksyrännit, jotta sadevesi ja sulamisvesi saadaan ohjattua oikeaan paikkaan talon katolta. 

 

Valmistamamme räystäskourut sopivat kaikenlaisiin rakennuksiin kattotyypistä riippumatta. 

 

Tutustu tarkemmin palveluumme ja ota yhteyttä!

Lue lisää sadevesijärjestelmistä

Meiltä myös kattoturvatuotteet

Palveluihimme kuuluvat myös kattoturvatuotteiden asennukset. Laadukkaat ja kestävät kattoturvatuotteet helpottavat turvallista katolla liikkumista sekä estävät lumen putoamisen katolta. Asennamme lumiesteet, palotikkaat ja kattosillat oikeaoppisesti vankkaa ammattitaitoa käyttäen.

Kysy lisää